Shape & Colour

Permanent installation at Kolding Recycling Depot.

Materials: Galvanized steel and paint.

The intention of the installation was to create a visual marking of the place around the Bronze Hall in Kolding, by adding a playful element to the main building, and visually open a very industrial area for a new type of activities and users.

Based on my background as a textile designer, I created a graphic decoration with a distinctive color attitude.

A playful expression with a changeable element that you see when experiencing the installation from different perspectives when passing the building.

Client: Kolding Kommune

Made in 2019

Photographer: Daniel Schriver

_MG_1829.jpg
_MG_1864.jpg
_MG_1711.jpg
_MG_1756.jpg
_MG_1912.jpg
_MG_1693.jpg
_MG_1945.jpg
_MG_1986.jpg
_MG_1944.jpg
_MG_1883.jpg